Selecteer een pagina

Video content

Het is algemeen bekend. Video is hot! Op social media, op narrow casting screens op de zaak of op de beurs en ook voor Google.Er worden namelijk meer zintuigen getriggert door toevoegen van de juiste sfeer i.c.m. audio.
Social Media: Een bewezen feit is dat filmpjes veel meer worden gekeken dan statische afbeeldingen. Mensen zijn ook eerder geneigd om te ‘likes’ of te ‘delen’ en hierdoor stenigt het organische bereik.
Als je actief bent in social media advertising dan is video helemaal niet meer weg te denken. Meer effect voor hetzelfde campagnegeld.
Narrow Casting Screens: De schermen in de winkel en op de beurs doen een stuk verkoop voor jullie. Het kan ingezet worden voor verschillende doeleinden. Denk aan hoe broden worden gebakken bij een bakker of hoe de werkplaats hard werkt aan alle auto’s. Maar het is ook uitstekend voor de lopende acties. Actieproducten in een winkel loop je snel voorbij of een verkoper vergeet het te vertellen. Screens worden altijd gezien.
Google en SEO: Is jouw website belangrijk? Youtube is bijvoorbeeld van Google en telt sterk mee in de zoekresultaten. Zo zie je altijd bovenaan in Google een aantal relevante video’s. Ook deze zijn SEO in te richten om beter gevonden te worden.
Toch nemen veel mensen niet de stap richting video content als drager. Dat komt vaak door het kostenplaatje. Wij durven die uitdaging zeker aan. Inmiddels werken wij voor verschillende bedrijven waar wij video content regelen en dit is gegoten in een formule. Een formule waardoor de investering laag blijft en de ROI kort. Wij snappen namelijk dat u ons nodig heeft om omzet, maar nog liever netto winst, te vergroten.
Doordat er nog een markt open ligt voor video content is het onderscheidend vermogen groot.

Content strategie

Meer halen uit video? Dat kan zeker, maar wel met duidelijke planning en doelstelling. Dit is per bedrijf en doelstelling verschillend. Een mogelijkheid kan zijn:
– Vaste intro en outro conform uw huisstijl
– Meerdere video’s op 1 dag schieten (kosten)
Daarna per video
– Youtube advertising inzetten: SEA
– Social Media advertising inzetten
– Onze tekstschrijver een blog laten schrijven van de video voor een landingspage (met duidelijke call2action)
– Dezelfde tekst en video weer meenemen in de nieuwsbrief aan uw huidige relaties
– De tekst en video plaatsen op social media kanalen
Evalueer altijd, maar onthoud dat de kracht van reclame herhaling is.

Waarom Comencis

Wij gaan graag de uitdaging aan. Veel video content kunnen we aan met 1 cameraman wat aanzienlijk in budget scheelt. Door onze formule kunnen we de kosten laag houden. Maar bovenal: We weten waarom je video wilt en werken daar ook aan mee. Alles onder 1 dak. Als je niet de social media goeroe bent als dat je eigenlijk wenst dan helpen we je mee. En ook onze tekstschrijver zit voor jou klaar als dat nodig is. Wat je ons laat doen heb je compleet zelf in de hand.
Niet onbelangrijk is dat we eerlijke uren verantwoorden zonder fictieve kosten als opstartkosten. En dat is het enige wat je betaald.
Wij zijn o.a. interessant voor:
– webshops;
– auto en motoren garages;
– bedrijven die graag bloggen;
– oftewel, mensen met een groot scala aan producten die regelmatig moeten marketen en de concurrentie voor willen blijven.
Natuurlijk zijn we ook te benaderen voor 1-malige acties en bedrijfsfilms.