Selecteer een pagina

BELETTERING & SIGNING

Goed zichtbaar zijn buiten kan op veel verschillende vormen en maten. Maar ook binnen kunnen we signing toepassen.

Een greep van wat wij u kunnen bieden:

  • Autobestickering, Autobelettering, Carwraps, Busbestickering
  • Spandoeken voor binnen en voor buiten
  • Bebording bedrukken. Voor op uw pand of om de weg te wijzen
  • Lichtreclame, lichtbakken, contour lichtreclame op maat
  • Vlaggen. Met hoge masten of de welbekende beachvlaggen

We denken graag met u mee en geven u een advies op maat dat past bij uw budget. Prijs/kwaliteit staat allemaal in verhouding met wat u wilt uitstralen, hoe we het kunnen toepassen en hoe lang het goed moet blijven. Zo kunnen wij diverse coatingen en laminaat toepassen om uw signing beter bestendig te maken tegen UV straling waardoor het langer goed van kleur blijft.

Heeft u vragen over wat u wel en niet mag doen op uw pand? Controleer altijd jouw huurcontract, vraag aan de winkeliersvereniging en check bij uw gemeente. De regels zijn voor iedere locatie weer verschillend en iedere gemeente maakt zijn eigen beleid hier in. Toch is er best veel mogelijk, ook binnen de ‘moeilijke’ steden.

Wil je graag meer vrijblijvend advies over wat voor u een goede oplossing kan zijn? Wij denken graag met u mee.

Wist u dat een auto beletteren een geweldige vorm van reclame is? U betaald namelijk niet ‘per view’ of ‘per click’. Een eenmalige investering waar u jaren plezier van heeft. Ook geeft het een stukje professionaliteit richting de klanten die u bezoekt. Voor inwoners van Zutphen -> voor reclame op jouw auto of bus betaal je geen reclamebelasting!

 

Bel met 0575-474529 of:

Gegevens verzenden via e-mail