Selecteer een pagina

VERSPREIDEN / H-A-H / DM / FLYEREN

In de groei van het aantal media kanalen is het af en toe door de bomen het bos niet meer zien. Laat u dan ook adviseren door ons of een Direct Mail, een huis-aan-huis of een flyerteam op straat interessant is voor u. Dit heeft alles te maken met uw product of dienst, uw werkgebied en uw doelstelling.

U ontvangt nog steeds reclamefolders thuis (of u heeft een nee-nee-nee sticker). Bedrijven blijven dit doen al decennia’s lang. En dat ondanks de grote opkomst van online adverteren. Het heeft namelijk bewezen effect. De kosten hiervan worden ook steeds goedkoper en de ROI (return on investment) wordt hierdoor kleiner.

Huis-Aan-Huis

Door slim en efficiënt de juiste postcodegebieden te selecteren voorkomt u dat u niet gaat verspreiden in regio’s waar u niet effectief bent of waar uw doelgroep minder aanwezig is. Zo kun je al verspreiden voor € 20,- per 1.000 huishoudens.
Wij rekenen met netto adressen. Dit zijn de adressen die geregistreerd staan als ‘wel reclame willen ontvangen’ adressen.

Maar denk gerust ‘out of the box’. Het hoeft niet altijd een flyer of een folder te zijn. Zo zijn conversiecijfers hoger voor bakkers om koekzakken te verspreiden. Vul je zak in de winkel voor een X bedrag. Zorg dat u er uit springt. En natuurlijk kunnen we daarbij helpen 🙂

DM – Direct Mail

De kosten zijn wat hoger, maar resulteren in vele grote conversiecijfers. Bij een goede DM-actie specificeren we de doelgroep en gaan we gerichte persoonlijke mailing maken. Denk aan inruilvoorstellen voor auto’s bij aanschaf van een nieuwe auto.

Dit kunnen eenvoudige, maar mooi opgemaakte en marketingtechnische sterke brieven zijn in blanco enveloppen. (Kan al voor de prijs van een postzegel.) Maar we kunnen ook bijzondere direct mails vervaardigen.

Een mooie casus van een bijzondere Direct Mail: Een producent van Ledschermen in stadions, winkelcentra’s, grote bedrijven, verhuurbedrijven, etc. heeft een product waarvan acquisitie lastig is, maar bij verkoop ook behoorlijke marges heeft. De aanschaf is duur en de drempel is hoog. Het selecteren van geschikte leads is dus heel intensief werk. Maar dan??
Koud bellen wordt vaak gekozen als optie, maar veelal is de conversie erg laag. Een brochure sturen heeft vaak niet veel effect. En het zijn er niet zoveel adressen die in aanmerking komen.
Een video brochure biedt dan een uitkomst. Zodra de kaart wordt opengemaakt speelt er automatisch een videoboodschap af. Deze kunnen we ook personaliseren (geachte …). Videobrochure voor een Ledschermen bedrijf klopt helemaal!
Zo’n brochure gaat het hele bedrijf door en aan het einde van de dag neem de CEO hem mee in de koffer naar huis om het thuis te laten zien.
De grote hamvraag is hoe groot is dan de kans dat wanneer u belt dat dan de koffie klaar staat?

Flyeren op straat

Irritant wordt er wel eens gezegd. Ach ja.. dat zeggen ze over elke vorm van reclame. Het is en blijft een goede stunt waarmee u uw naamsbekendheid snel vergroot.

Maak het bijzonder. Opent u net een winkel in de stad? Zorg dan dat ons team klaar staat om in andere delen van de stad te gaan flyeren met een leuke actie. De mensen in uw straat pakt u vaak al met uw stoepbord en uw winkeluitstraling.

Maak het nog meer bijzonder. Het flyerteam moet goed opvallen en passen bij wat u aanbiedt. Verkleed als grote telefoon of als slagroomtaart. Kaasblokjes uitdelen voor de kaaswinkel of een gratis roosje voor elke vrouw door een casanova voor de bloemenwinkel. Maak het feestelijk!

Bel met 0575-474529 of:

Gegevens verzenden via e-mail