Selecteer een pagina

DRUKWERK

Waarom via Comencis

Comencis werkt met verschillende partners samen voor drukwerk. Dat is heel logisch, want iedere partner heeft andere machines. Dit is bepalend voor de ondergrond om te bedrukken en de oplage. Visitekaartjes drukken op een grote pers voor boeken is bijvoorbeeld ontzettend duur.

Doormiddel van jarenlange ervaring, mensen uit de drukkerijwereld en hoop kennis (bv papierkennis en inktsoorten) weten wij hoe wij kwaliteit kunnen waarborgen voor de juiste prijs. De kwantiteit aan drukwerk wat wij uitzetten op jaarbasis is enorm. Hierdoor krijgen we inkoopvoordeel en staan we bovenaan de prioriteitenlijst bij onze partners.

Het drukwerk is niet veel duurder dan wanneer u het rechtstreeks besteld, maar u bent wel verzekert van een goed product. En veelal bent u zelfs goedkoper uit dan bij uw huidige drukker, omdat wij de juiste partner hebben voor het type drukwerk wat u wenst. Ook doen wij een extra check op de bestanden die wij uitsturen. Iedere drukker heeft weer andere aanleverspecificaties.

Kennis + Inkoopvoordeel + Juiste partners + Extra check = Kwaliteit voor de juiste prijs.

Manier van drukken

Flexodruk, zeefdruk, tampondruk, digitaal printen en offsetdruk zijn de meest voorkomende drukmethoden. Voor zakelijk drukwerk op papier wordt vaak de onderscheid gemaakt tussen kleine oplages -> digitaal printen en grote oplages – offsetdruk.

Maar er zijn veel meer verschillende manieren om uw afbeelding op de gewenste ondergrond te krijgen. Denk aan spuiten met mallen tot aan borduren bij kleding. Wij helpen u dan ook graag verder met de uitstraling die u wenst voor uw drukwerk.

Veredeling (speciale afwerkingen)

Veredeling is hot! We zien een grote toename in visitekaartjes met matlaminaat in combinatie spotvernis. Hierdoor worden enkele elementen in uw ontwerp hoogglanzend en voelbaar. Bijvoorbeeld het logo. Maar er zijn meer verschillende soorten veredeling mogelijk naast laminaat en vernissen. Heeft u wel eens gehoord van een preeg? Een preeg is een afbeelding ingedrukt in papier. Het drukt de vezels van het papier samen waardoor het diepte/opdruk krijgt of zelfs doorschijnend wordt.

Maar er zijn nog tal van mogelijkheden om uw drukwerk een onderscheidend vermogen te geven.

Hoe kunnen wij u helpen bij uw drukwerk?

 

 

Bel met 0575-474529 of:

Gegevens verzenden via e-mail