Selecteer een pagina

TEKST

Schrijven is een vak. Wij zien veel fouten voorbij komen en vooral vanuit het bedrijfsleven. Begrijpelijk Nederlands dat met de juiste ‘tone of voice’ aanspreekt bij de doelgroep is essentieel voor elk bedrijf.

Persoonlijk advies

Wij kunnen persoonlijk advies geven om je website en vooral de teksten te verbeteren. Ook kunnen wij je advies geven over social media. Samen kijken we naar een manier om meer bekendheid te creëren en geven we  je nuttige tips die je gemakkelijk kan toepassen.

Schrijven van webteksten

Je website regelmatig updaten is ontzettend belangrijk om hoger in zoekmachines te komen. Daarom heb je blogberichten, nieuwsberichten en andere webteksten nodig. Het is ook noodzakelijk om bij het schrijven van deze teksten rekening te houden met SEO (Search engine optimalisation). Je kunt dit soort teksten door mij laten schrijven. Wij leveren kwaliteit en zorg ervoor dat de teksten geschikt zijn voor zoekmachines.

Redigeren

Heb je reeds een website met content, maar weet je niet zeker of de inhoud van je website goed is? Dan kun je ons inhuren als redactrice. Wij zullen je webteksten bekijken op stijl, spelling en natuurlijk ook op SEO, zodat de teksten goed opgepakt zullen worden door Google.

Creatie Schrijven

Op basis van onderwerp kunnen wij zelf onderzoek doen voor geschikte informatie voor content.Maar we kunnen ook jouw verhaal op papier zetten en zorgen dat het begrijpbaar Nederlands is. Denk hierbij aan teksten voor:

  • Brochures
  • Folders
  • Websites
  • Advertenties
  • Persberichten

Bel met 0575-474529 of:

Gegevens verzenden via e-mail