Selecteer een pagina

Effectief traden met Money Management

Traden is helemaal hot. Met name Kryptovaluta’s zijn de hardlopers, maar ook voor velen de doodlopers. Effectief Traden is nog niet zo eenvoudig als dat alle online goeroes dat zeggen.

Wij hebben voor twee echte goeroe-traders hun boek mogen vormgeven ‘Money Management’.

Het boek staat vol met tips en trics en ook valkuilen voor mensen die effectief willen traden.

Gewoon te koop bij Bol.com natuurlijk 🙂

https://www.bol.com/nl/p/money-management/9200000075410563/

Samenvatting:

Als trader heb je geen enkele invloed op de financiële markten. Dat is wat veel particuliere traders zich onvoldoende realiseren. Ze denken te kunnen voorspellen welke kant de markt opgaat en hopen zo gauw rijk te worden.
Als het dan toch anders loopt – en dat doet het meestal- is ineens het geld op en valt er weinig meer te traden. Dat is niet alleen spijtig maar ook onnodig. Want waar je wel invloed op hebt, is het managen van je geld. Succesvolle traders zijn goede moneymanagers. Zonder uitzondering.

Veel publicaties over moneymanagement behandelen ingewikkelde wiskundige formules en theorieën achter moneymanagement. Daar kom je als trader vaak niet veel verder mee. In deze module houden wij het zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk. Geen saaie kost, maar praktisch toepasbare inzichten waarmee je zelf aan de slag kunt zodat je moneymanagement resultaat oplevert.
Ook laten we zien waar wij als succesvol trader zelf op letten en wat wij belangrijk vinden in onze eigen trading.

Wij zijn dagelijks actief op de financiële markten. Daardoor weten wij uit eigen ervaring hoe belangrijk moneymanagement is. Het trekt een messcherpe scheidslijn tussen traden en gokken. Kunnen verliezen hoort daarbij, maar dat is wat anders dan alles kwijtraken door slecht moneymanagement.
In de Kunst van het traden schreven we het al: “Om te kunnen winnen, moet je kunnen verliezen. Goed moneymanagement helpt je daarbij.”

Andere projecten