Selecteer een pagina
[et_pb_divi_atm _builder_version=”3.17.6″ background_layout=”dark” text_orientation=”center” bullet_image=”https://oud.comencis.nl/wp-content/uploads/2018/11/kerstkrans.png” background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” text_font_size_tablet=”51″ text_line_height_tablet=”2″ custom_margin=”||-100px|”]

Wat doe je deze feestdagen met je medewerkers en relaties?

[/et_pb_divi_atm]

Wil jij met een goed gevoel de feestdagen in en je medewerkers warm onthalen in het nieuwe jaar? Dat willen we allemaal! Bedank daarom voor het afgelopen jaar.

We kunnen ‘bedankt’ op meerdere manieren zeggen. Doe het op de juiste manier. 

KERSTKAARTEN

Denk aan de kerstkaart die je rondstuurt en weggeeft. Maak hem persoonlijk, uniek en in je eigen huisstijl met jouw logo.
Dit oogt niet alleen professioneel, maar het is ook een visitekaartje wanneer andere mensen je kaartje zien hangen bij je relaties en medewerkers.

We hebben de kerstkaarten in alle kleuren, geuren en maten. Maar een basis kerstkaart A5 (4 pagina’s, dubbelgevouwen A4) op ansichtkaart papier, laminaat afwerking en inclusief. gekleurde enveloppen heeft u al 100 stuks voor € 165,- (exclusief btw). Dit is inclusief een ontwerp op maat.

Omdat wij graag unieke kaarten maken als designers geen uitgebreide staffels en sommering van mogelijkheden. Wij horen graag uw wensen. Wil je last minute nog een foto schieten van jou en je personeel? Geen probleem! Alles kan uit handen worden genomen zoals het schrijven en verzenden. Zo kun je je vol op storten op de laatste loodjes van het jaar.

Een bijzonder flesje wijn

Wijnflessen voorzien van eigen etiket?  De fles Inclusief de wijn kunnen we aanbieden onder de € 10,- per stuk. Vraag naar de soorten wijn en de staffels.

Maar we kunnen de etiketten ook los inzetten, zodat je vrij bent in je eigen wijnkeuze. Wel zo origineel.

Een fles wijn wordt niet zo gauw weggegooid en staan vaak eventjes in de kast. Een fles wijn wordt vaak opengebroken met een bijzonder moment. Klein en intiem op de bank of bij feestelijk gebeuren. Maak onderdeel van dit moment en laat een indruk achter met je eigen wijn.

Ook is het mogelijk om verschillende soorten verpakkingen te personaliseren. Denk aan kisten, gift wraps, flessendozen en vele andere mogelijkheden. Wij kunnen ook de logistiek en uit handen nemen en het voor je verzenden. Toch adviseren wij dat je het persoonlijk langs kunt brengen. Het is namelijk een mooi moment om je gezicht te laten zien.

Wij kunnen de oplossing vinden dat past bij jouw bedrijf en imago. Zo laat je een geweldige indruk achter. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Kalenders in alle vormen en maten

Kalenders worden overal aangeboden. Wat meestal niet wordt aangeboden is een fris en goed ontwerp dat aansluit op jouw huisstijl.

Dat is precies wat we doen. Een eenvoudig, maar elegant ontwerp. Indien het nodig is, kunnen we de foto’s zelf schieten. 

Blijf komend jaar op het bureau staan of aan de muur hangen bij jouw relaties, zodat je telkens gezien wordt. 

Kerstmutsen

Kerstmutsen worden best veel bewaard en komen elk jaar stiekem weer uit de kast. Misschien origineel tijdens de kerstborrel? Het is ook leuk om een kerstmuts samen te voegen bij de relatiegeschenken en/of kerstgeschenken.

De budgetkerstmutsen voorzien van jouw logo is een unieke eye catcher. Ze zijn ook te gebruiken voor de jaarlijkse personeelsfoto. 

Kerstsokken

De kerstsokken hebben vilt in verschillende kleuren. Ouderwets aan de schoorsteenmantel. Het is zeker origineel.

Gek, gekker, gekst!

Word creatief! We kunnen zelfs glazen kerstballen voor je ontwerpen en laten drukken.

Kortom in een notendop:

  • Passend ontwerp voor een blijvende herinnering
  • Budgetoplossingen of duurzame producten op maat
  • Verpakkingen kunnen we mee ontwerpen en verzorgen
  • Geen zin in die logistiek? Dan verzenden we het toch gewoon voor je

Teveel om op te noemen en daarom zetten we de hotline open! Bel of e-mail ons met jouw wensen. Het aanvragen van een offerte kost niets. Sparren over de mogelijkheden is natuurlijk ook mogelijk.

Bel 085-4019893 of stuur een bericht.

Bel met 085-4019893 of:

Gegevens verzenden via e-mail